Общонационален протест в подкрепа на Комплекс Марица изток“ ще се проведе

...
Общонационален протест в подкрепа на Комплекс Марица изток“ ще се проведе
Коментари Харесай

Общонационален протест в подкрепа на Комплекс Марица изток ще се проведе на 19 септември пред НС

Общонационален протест в поддръжка на Комплекс " Марица изток “ ще се организира на 19 септември пред Народно събрание. Това стана сподели за  " Фокус "  председателят на КНСБ в Топлоелектрическа централа " Марица-изток 2 “ Деян Дяков, който ще поеме организацията за митинга. Засега е ясно, че началният час е 11:00 ч. в гр. София, пред постройката на Народното събрание.

Протестът ще бъде ориентиран към запазване на Комплекс " Марица изток “ и работните места на чиновниците. В тази връзка община Раднево ще обезпечи превоз за искащите да се включат в митинга. Срокът за записване е до 16.09.2023 година на телефон 0894717424. " Нека се обединим в името на общата ни идея и да отстояваме позицията си! Допълнително, ще Ви уведомим за часът на потегляне ", молиха от локалната администрация.

Днес протестиращите се сплотиха към концепцията, че срещите, които са направени с министерството не дават никакъв резултат и към този момент би трябвало да се работи. " Аз персонално се наемам да провеждам тези от вас, които на 19 септември имат предпочитание да останем в София на палатков лагер. Ще ви осигуря палатки, спални чували и храна, с цел да останем там до момента в който казуса с " Марица Изток " не бъде решен по метода, по който ние желаеме. Трябва да останем там до момента в който казуса не се реши, а не да отидем за 2-3 часа, някой да си направи ПР акция и да се приберем. Оставаме в София, пред Народното събрание! Протестът няма да е кротичък ", сподели Деян Дяков, ръководител на КНСБ в Топлоелектрическа централа " Марица-изток 2 “ . 

Рени АТАНАСОВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР